NORGES BESTE SPA-RESORT

NETT Norefjellspa3.fbcaf3280248648b6e35f3f0d2e59267Norefjell Ski & Spa er kåret til Norges beste luksus spa-resort i World Luxury Spa Awards 2016.

– Vi er svært stolte av å bli kåret til Norges beste luksus spa-resort. Seieren deler alle som jobber på hotellet og som står på hver dag for å levere avslapning og opplevelser av høy kvalitet til gjestene. Dette er første gang vi vinner denne prisen, sier Anne Rustberggard Varden, hotelldirektør ved Norefjell Ski & Spa.

World Luxury Spa Awards er en anerkjent kåring av de beste spa-resortene og – hotellene i verden. Hvert år kåres vinnere innenfor bestemte kategorier i hvert land. Vinnerne blir stemt frem av gjester og bransjeeksperter. I år gikk altså Norefjell Ski & Spa av med seieren.

– Det norske spa-markedet er preget av tøff konkurranse, noe vi er glade for. Konkurransen gjør at vi blir skjerpet, offensive og opptatt av å levere det lille ekstra til våre gjester. Vi gleder oss til å ønske flere spa-gjester velkommen til oss i sommer, sier Varden.

Mot rekordsommer på Norefjell

Norefjell Ski & Spa har doblet forhåndsbookingen på ferie- og fritid sammenlignet med i fjor, og går mot all-time-high i juni, juli og august. Svak norsk krone gjør at utenlandske turister valfarter til fjells.

– Vi opplevde en kraftig økning i bookingen fra utenlandske turister i vinter, og nå viser det seg at veksten fortsetter inn i sommeren. I juni, juli og august har vi nå en dobling i antall bookede romdøgn sammenlignet med i fjor. Vi kommer til å sette ny rekord, sier Anne Rustberggard Varden, adm. direktør ved Norefjell Ski & Spa.

Det er spesielt én nasjon som skiller seg ut som svært interesserte i norsk sommerfjellferie. – nederlenderne. Det har tatt fullstendig av med booking i Nederland. Vi synes jo det er veldig morsomt. Jeg tror vi tilbyr noe eksotisk og spennende sett med nederlandske øyne, sier Varden.

I tillegg til fottur i fjellet, spa og velvære tilbyr Norefjell Ski & Spa seteropplevelser for familien og barna. På hotellets egen seter kan barna klappe og mate dyrene og lære mer om seterdrift og dyrehold. – Vi ønsker at gjestene skal få oppleve ekte sommer på fjellet, og seterliv er en naturlig del av det, avslutter Varden.

 

About hkp