NYC RESTAURANT WEEK FÅR FART PÅ RESTAURANTOMSETNINGEN

For å få litt ekstra fart på restaurantomsetningen på nyåret, arrangeres New York City Restaurant Week Winter 2011 i perioden 24. januar til 6.februar. NYC Restaurant Week arrangeres annethvert år, men denne gang kommer det til å bli det største opplegget noen gang, med over 300 deltagende restauranter. Restaurantene som er med tilbyr lunsj og middag til faste priser. En treretters lunsj koster $ 24.07 og en treretters middag koster $ 35 (drikkevarer,skatt og tips er ikke inkludert).

– NYC Restaurant Week er til stor fordel for både gjestene og restaurantbransjen, sier George Fertitta, adm.dir. i NYC & Company. – Gjestene får mulighet til å oppleve topp restauranter til overkommelige priser og byens restauranter får flere gjester i årets første kvartal, noe som bidrar til å støtte opp under vår serveringsbransje, en hjørnesten i dagliglivet i New York City, sier George Fertitta.

Denne gang er over 35 nye restauranter blitt med i NYC Restaurant Week, inkludert noen av de absolutt bedre spisestedene i byen.

About hkp