NYTT MATKONSEPT SKAL GI MER OPPLAGTE MØTEDELTAGERE

Radisson Blu og Park Inn hotellene innfører nå det nye matkonseptet Brain Food som standard møteforpleining på alle sine hoteller i Norge.

Høy hjerneaktivitet, optimal konsentrasjonsevne og opplagte møtedeltagere, er svært gode utgangspunker for et vellykket møte. Gjennom tett samarbeid med BAMA og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky, er konseptet tilpasset det norske marked. Brain Food skal sikre at møtedeltagere holder seg opplagte og fulle av energi hele dagen.

Arsky understreker at Brain Food handler om sunnhet, smak og velvære, med fokus på økt opplagthet og overskudd hos møtedeltagerne.

– Maten vi spiser påvirker tenkeevnen vår. Hvitt kjøtt, fisk, frukt, kornprodukter og grønt har dokumentert positiv effekt på oss. Det gir energi og det er balansert ernæringsmessig, og man trenger ikke kompromisse med god smak. Brain Food er smak og sunnhet i en svært god kombinasjon, sier Arsky.

Tarje Hellebust, Rezidor Regional Director og General Manager ved Radisson Blu Plaza, understreker at det nye konseptet er en del av hotellkjedens forsøk på å gi møtedeltagerne optimale betingelser for en suksessfull møteopplevelse.

Brain Foods seks hovedprinsipper:
· Mer fisk, fullkorn, egg, frukt og grønnsaker
· Primært lokale og friske råvarer
· Rene råvarer med minimal industriell prosessering
· Mindre kjøtt og alltid et fettinnhold på maks 10 prosent
· Naturlig søtet og aldri mer enn 10 prosent tilsatt sukker
· Fokus på kvalitets- og smaksopplevelser som skjerper sansene

 

About admin