OPPGRADERT KONFERANSEAVDELING PÅ RADISSON BLU GARDERMOEN

NETT Radisson Blu OSL exterior_1024x550Radisson Blu Airport Hotel har brukt sommermånedene på å renovere hele konferanseavdelingen. Målsettingen er at hotellet skal være det mest ettertraktede konferansehotellet på flyplassen og ha de mest fornøyde gjestene.

– Våre konferansefasiliteter er veldig populære, mye takket være vår unike beliggenhet med direkte tilgang til flyplassterminalen. Nå har vi oppgradert møtelokalene for å gi gjestene det ypperste hva gjelder fasiliteter, design og komfort, forteller Jörgen Ljunggren, General Manager hos Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen.

LINK Arkitektur er designerne bak prosjektet og har renovert konferanseavdelingen med 31 møterom og business-senter, som nå har inspirerende design og det nyeste innen tekniske løsninger og AV-utstyr. Også fellesarealene i hotellet er nyoppusset i et moderne og elegant design.

Hotellet er et av de mest populære hotellene på Oslo Lufthavn Gardermoen og mer enn syv av ti gjester rangerer hotellet som «ypperlig» eller «svært bra» på TripAdvisor. Nå håper hotelldirektøren at renoveringen skal gi enda mer fornøyde gjester.

– Blant de positive tilbakemeldingene nevnes hotellets sentrale beliggenhet og vår gode service. Med denne renoveringen håper, og tror vi at møtedeltagere og arrangementsplanleggere vil bli enda mer imponert over våre toppmoderne, romslige konferansefasiliteter , en kort spasertur fra terminalen, sier Jörgen Ljunggren.

About hkp