OVER 100 MILLIONER OMTALER PÅ TRIPADVISOR

3 Bransjenytt TripAdvisor 1Verdens største reisenettsted, TripAdvisor, melder at de nå har passert 100 millioner anmeldelser og omtaler, en økning på over 50 prosent på ett år. TripAdvisor omtaler over 2 millioner reisebransjeoperatører på mer enn 116.000 destinasjoner i hele verden. Den som planlegger en reise får dermed enklere mulighet til å treffe informerte valg, basert på opplevelsene til mange andre, nesten uansett destinasjon og personlige preferanser. TripAdvisor har omtaler av hoteller i alle land og stater i verden, unntatt Vatikanet. De har omtaler av restauranter i 99 prosent av alle land.

87 prosent av de spurte i en undersøkelse PhoCusWright har foretatt for TripAdvisor, mener at omtalene på nettstedet hjelper dem til å føle at de fatter tryggere valg.

35 prosent av omtalene på TripAdvisor kommer fra Facebook-tilknyttede brukere.

Gjennomsnittlig rating for en reisebransjebedrift på TripAdvisor i 2012 var 4,1 av 5.

– Folk som reiser ønsker å få en perfekt tur og ingen ting er til mer hjelp i planleggingen en omtaler fra noen som har vært der tidligere, sier Steve Kaufer, en av grunnleggerne og adm.dir. i TripAdvisor.

TripAdvisor opplyser at de idag har over 200 millioner unike brukere i måneden og får over 60 nye omtaler fra brukerne hvert minutt.

 

About hkp