PLAZA ÅPNER DØRENE IGJEN

Tarje Hellebust, direktør på Radisson Blu Plaza Hotel. Foto: Rickard L. Eriksson.

24.juni kunne Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo igjen åpne dørene. For å sikre gjestenes, medarbeidernes og samarbeidspartnernes sikkerhet og trygghet, er et oppdatert og omfattende renholds- og hygieneprogram implementert på hotellet.

– Denne krisen som jeg nå håper vi ser slutten på var det vel ingen som så omfanget av, den har lammet oss i mange måneder. Men nå er tiden kommet for å være positiv og se mot fremtiden og sommeren med håp. Vi har en fantastisk hovedstad og et ikonisk landemerke av et hotell som nå åpner igjen!, sier hotelldirektør Tarje Hellebust.

I mai ble Radisson Hotels Safety Protocol lansert, et nytt program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer på hotellene. Dette gjøres i samarbeid med verdens ledende inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskap, SGS

De nye retningslinjene inkluderer stasjoner for hånddesinfisering ved inngangene, forbedret og dokumentert rengjørings- og desinfeksjonsfrekvens, sosial distansering i alle områder av hotellene, inkludert i møterommene, opplæring av de ansatte i lokale helsemyndigheters- og Verdens helseorganisasjons anbefalinger og retningslinjer, standarder for matsikkerhet, samt omfattende opplæring og oppfølging av personalet.

– Vi åpner i det forsiktige, men er klare til å utvide vårt servicetilbud med etterspørselen. Gjestene kan føle seg trygge hos oss, med de tiltak vi nå iverksetter innen hygiene og renhold for å overholde smittevern, sier Tarje Hellebust.

About hkp