REZIDOR FORTSETTER MILLIARDOPPGRADERING

Rezidor Hotel Group er nå godt inne i det mest omfattende renoverings- og oppussingsprogrammet av sine norske og andre nordiske hoteller noensinne.

I løpet av få år vil Rezidor investere omkring en milliard kroner i oppussingen av flere av Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellene i Norden. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene, bl.a. Wenaasgruppen og KLP.

– Noen av renoveringsprosjektene er så store at hotellene må stenges i perioder. Vi prøver naturligvis å begrense forstyrrelsene så mye som mulig, både av hensyn til gjestene og våre medarbeidere. 9. januar starter vi med renoveringen av Radisson Blu Plaza. Frem til slutten av juni skal vi ha renovert over 600 rom.

Radisson Blu Ålesund, der skal 131 rom renoveres, i de tre, fire første månedene av 2017. Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger stenges i renoveringsperioden. Dette er et prosjekt vi gjør sammen med eieren, KLP, de har ansvar for det tekniske og strukturelle, mens vi tar resten. Atlantic skal være klart til nyåpning i slutten av 2017, forhåpentligvis før jul neste år kan vi ønske de første gjestene velkommen, sier Ronald Smithjes (bildet) regiondirektør Norge, Rezidor.

 Les hele artikkelen i HRR nr.8.

About hkp