RICA NIDELVEN – ÅRETS BEDRIFT

Rica Nidelven Hotel er kåret til vinner av prisen ”Årets Bedrift 2012”.

Årets Bedrift er en tradisjonsrik pris som i over 20 år er blitt delt ut årlig av Nordea, i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheim.

Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet bidrar til å utvikle eller styrke næringslivet i Trondheimsregionen.

Kriteriene for prisen er blant annet knyttet til at bedriften:

– kan vise til resultater og soliditet gjennom mange år og har evne til å skape arbeidsplasser

– er en viktig brikke i utviklingen av regionen/byen

I sin begrunnelse sier juyen bl.a.: Rica Nidelven Hotel er et av Trondheims største og mest moderne fullservicehotell. Hotellet lager mat basert på lokale råvarer. Rica Nidelven Hotel er blitt landskjent for å servere Norges beste frokost, en pris som er vunnet 6 år på rad. Hotellet har hvert år med en eller flere finalister i NM-finalen i kokkekunst, iår er hele 5 av 12 finalister fra Rica Nidelven Hotel. Direktør Bjarte Gjerde er svært opptatt av god service, og hotellets gode omdømme blant tilreisende, både når det gjelder overnatting, konferanse, service og mat, bidrar også til et godt omdømme for Trondheim som vertskapsby.

Økonomisk kan Rica Nidelven Hotel vise til meget sterke tall for omsetning og driftsresultat over flere år, og med 168 ansatte er de en stor arbeidsplass i byens reiselivsnæring.

– Dette er en veldig hyggelig anerkjennelse for alle ansatte som bidrar til å levere et godt serviceprodukt til sine gjester hver eneste dag, sier direktør Bjarte Gjerde.

– Det er godt å oppleve at våre strategier og bærende verdier gir så gode resultater, og prisen er til stor inspirasjon og motivasjon for oss i arbeidet med å utvikle oss videre, oppsummerer Gjerde.

Prisen er et kunstverk og en sjekk på NOK 35.000, som Rica Nidelven Hotel donerer til Støtteforeningen for kreftsyke barn.

 

About hkp