SCANDIC MED FEST FOR NYE NABOER

I midten av september åpner Scandics nye hotell på Fornebu, og for å hilse på nye naboer ble beboerne på Snarøya invitert til en stor nabofest. Responsen var overveldende, over 600 fornøyde snarøyinger fikk svinge seg til musikk fra The Voice-stjernen Shaun Bartlett – og mette magene med over 1000 pølser, 350 fiskesupper og 800 flasker med brus. Snarøya skoles musikk-korps sørget for god stemning og området rundt Sjøflyhavna krydde av aktiviteter for både store og små.

– Det ble en fantastisk fest. Vi ønsker å gjøre hotellet til en lokal møteplass der alle er velkomne til å spise middag, eller hygge seg i lobbyen med en kopp kaffe, sier den nye hotelldirektør Niklas Lindstrøm. – Vi har også lagt ekstra vekt på maten vi skal servere på Scandic Fornebu og tilbyr våre gjester og naboer en flott restaurant hvor vi vil satse på både lokal og kortreist mat.

– Scandic Fornebu er vårt nye flaggskip og vi kommer til å satse stort på kurs og konferanser, men vi vil også ha en lokal tilnærming, noe som vi fokuserer på når vi åpner nye hoteller i Norge, sier kommunikasjonssjef for Scandic, Kristine Schaug.
– Det lokale er ytterst viktig for oss, vi er først og fremst en del av et lokalmiljø. Vi ønsker at hotellet skal bli flittig brukt av alle som bor i området, derfor ønsket vi alle naboer velkommen til en fest der det også var mulig å få en liten rundtur på hotellet og hilse på personalet. Reaksjonene har vært over all forventning, legger hun til.

Scandic hadde i tilegg satt opp en kasse der naboene fikk mulighet til å sende inn sine ønsker om hvordan hotellaktøren kan bidra i lokalsamfunnet. Responsen lot ikke vente på seg.

– Vi har fått inn over 45 forslag allerede, alt fra en gjestebrygge ved hotellet, til å ha årlige 17. mai fester. Vi kan ikke love at vi skal klare å gjennomføre alt, sier Lindstrøm, men det er fantastisk å se at folk var så positive.

 

 

About hkp