SCANDIC ST.OLAVS PLASS – SOM ET HELT NYTT HOTELL

4 Aktuelt Scandic St. Olavs Plass M&E Glasshallen white lilies bouquetTorsdag kveld var det stor åpningsfest for hotellet Scandic St. Olavs plass. Rundt 350 bransjefolk og kunder var invitert til å oppleve hotellet. Først var det forskjellige underholdningsinnslag, før gjestene fikk en smak på deilige retter fra kjøkkenet. Det var til tider høy stemning og mange lovord å høre om det  nye hotellet.

Scandic Edderkoppen har byttet navn til Scandic St. Olavs plass etter totalrenovering. Det var offisiell åpning 9.juni og de fremmøtte fikk oppleve et  kraftig oppgradert og smakfullt innredet hotell. Samtidig åpnet nedlagte Edderkoppen teater som Edderkoppen Scene, som også har vært gjennom en stor oppgradering.

Alle hotellets 241 rom, korridorer og fellesområder er totaloppusset i moderne art-deco stil. Mønstret gulv, gulldetaljer, mørke farver og skinn går igjen i interiøret. Hotellet er nå Scandics største og mest moderne kurs- og konferansehotell i Oslo sentrum, med 15 møterom og stor konferansescene.

– Vi har brukt mye tid på en helhetlig idé og materialvalgene. Jeg er utrolig stolt av resultatet. I mine øyne er dette det tøffeste hotellet i byen, sier hotelldirektør Kristian Fredrik Mehus.

Edderkoppen Scene blir en privat scene med plass til 345 personer, og er et av totalt 15 møterom på hotellet. Edderkoppen Teater har eksistert siden 1945, men stengte dørene for to år siden, og har deretter gjennomgått en totalrenovering. Edderkoppen Teater var tidligere et eget selskap, men er nå en del av Scandic St. Olavs plass.

Samtidig åpner en helt ny restaurant på hotellet, se.ua, som tilbyr et social eating-konsept i alt fra egne avlukker til langbord. se.ua inneholder også en ny bar og lounge.

– St. Olavs plass har gjennomgått et stort løft de siste årene, særlig på matfronten med topprestauranter som Happolati og tidligere Ylajali. Uteserveringen under kirsebærtrærne er en skjult perle som stadig flere oppdager. se.ua blir en annerledes hotellrestaurant, med en identitet og et konsept som er området verdig. Nye Scandic St. Olavs plass og se.ua er med på å løfte området ytterligere, sier Kristian Fredrik Mehus.

About hkp