SKANDINAVIAS FØRSTE RADISSON RED®

Første Radisson RED til Danmark er signert og hotellet vil åpne i Aarhus tredje kvartal neste år. Radisson RED, det eksklusive select-service-merket fra Radisson Hotel Group, tilbyr en leken vri på det konvensjonelle hotelloppholdet.

– Radisson RED er dristig, vakker og flytter grensene til den tradisjonelle hotellopplevelsen. Vi kunne ikke ha drømt om et bedre sted å åpne enda et nytt Radisson RED-hotell enn i Danmark, fødestedet til Radisson Blu, som er vårt ledende hotellmerke. Med Radisson Collection, Park Inn by Radisson, flere Radisson Blu og nå et Radisson RED, tilbyr vi alle merkevarene våre i Danmark. Med dette signaliserer vi vår forpliktelse til Skandinavia og styrker vår ledende posisjon som den ledende internasjonale hotellaktøren, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group.

Radisson RED Aarhus forventes å åpne i 3. kvartal 2019, og får 78 gjesterom. Hotellet vil også huse en restaurant og et treningsstudio, samt et stort område for møter og arrangementer.

 

 

About hkp