STR GLOBAL OG HSMAI MED FLOTT MULIGHET FOR REISELIVSSTUDENTER

Praktisk erfaring og en mulighet til å bygge nettverk, er noe både STR Global og HSMAI Student Europe anerkjenner som kritiske faktorer i dagens konkurransepregede jobbmarked. Derfor har de satt sammen en spennende konkurranse for medlemmer av HSMAI Student Europe.
Studentene skal skrive en oppgave på max. 1000 ord om følgende tema:
Hotellindustriens fremtid; Hvilke blir de neste topp tre markedene, og hvilke nyvinninger vil påvirke fremtidige produkttilbud?

Vinnerene av konkurransen vil få sponset adgang til Hotel Data Conference Europe i London 6. september 2011, inkludert reise og opphold.

– Å være tilstede på denne konferansen gir en flott mulighet til å lære om de siste trendene i næringen, og hva vi kan forvente i fremtiden. Dette er en læring som vi ikke får i klasserommet, og som vil kunne gi oss et konkurransefortrinn, sier Hans Stenseng (bildet), student og leder av HSMAI Student Europe.

Dette er en flott mulighet for studenter til å møte ledere fra næringen, ettersom Hotel Data Conference Europe, samler toppledere fra reiselivsnæringen. Konferansen vil bli holdt i forbindelse med den første Hotel Investment Conference Europe (Hot.E) på Park Plaza Riverbank Hotel i London. Det betyr at ikke bare ledere fra hotellnæringen vil være tilstede, men også hotelleiere, noe som gir studentene ytterligere muligheter til å opprette verdifulle kontakter.

– Studentene må komme seg ut og vise seg, så næringen blir oppmerksomme på hvem de er når de skal ut og søke jobb i fremtiden. Vi er veldig glade for å jobbe med STR Global for å styrke fremtidens ledere, sier Ingunn Hofseth, president i HSMAI Europe.

Bli med i konkurransen ved å sende en oppgave på max. 1000 ord til postbox@hsmai.no Husk å inkludere navn, kontaktinformasjon, studieretning og navn på skole.

For mer informasjon om Hotel Data Conference Europe, se http://www.hoteldataconference.com/HDCEurope.aspx

For mer informasjon om HSMAI, gå til www.hsmai.no og www.hsmai.eu

 

 

Les et større intervju med Hans Stenseng, om ungdom i reisebransjen, i HRR nr.4, som sendes til abonnentene i neste uke.


About hkp