THON HOTELLER TOPPER TRIPADVISOR I OSLO, BERGEN OG STAVANGER

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget helt øverst på listen over de beste hotellene i hovedstaden på TripAdvisor i to år.

– At Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget som nummer én på TripAdvisor i to år sammenhengende er helt fantastisk! Vi kan nå feire toårsjubileum som Oslos mest populære hotell blant norske og internasjonale gjester, da TripAdvisor-rangeringen baseres på gjestenes egne vurderinger av hotell de har bodd på. Det er veldig gøy at vi har klart å holde topplasseringen så lenge, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger foran både Hotel Continental og The Thief som ligger på henholdsvis annen- og tredjeplass på TripAdvisor i Oslo. Majoriteten av de over 900 anmeldelsene på TripAdvisor er klassifisert i den øverste vurderingskategorien «Excellent». Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger også som nummer én på topplisten over hotellene som gir best service i hele Norge på TripAdvisor.

– Jeg er utrolig stolt av alle medarbeiderne som hver dag sørger for at gjestene våre får det beste oppholdet de kan ha i Oslo som gjest på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Alle bidrar hver dag til at vi holder standarden og servicen på et høyt nivå, og det en sann glede å ønske faste og nye gjester velkommen til å bo hos oss, sier hotelldirektør for Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen. I hotellanmeldelsene på TripAdvisor.com fremheves blant annet hotellfrokosten, designet, beliggenheten og servicen på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo: I januar 2017 ligger også Thon Hotel Stavanger på førsteplassen på TripAdvisor i Stavanger, og i Bergen er det Thon Hotel Rosenkrantz Bergen som ligger som nummer én.

About hkp