THON HOTELS ÅPNER NY RESTAURANTKJEDE

De nye spisestedene blir folkelige restauranter som fremmer norsk matkultur med fokus på bærekraft og sesongbaserte råvarer.

– Brasserie Ferda serverer god, norsk mat som er rustikk og lokal. Vi ønsker å gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Dette er ujålete og folkelige restauranter for alle. Det er dette som er hovedingrediensene i Ferda-konseptet. De nye Ferda-restaurantene våre serverer spennende matretter laget av kvalitetsråvarer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Menyen kombinerer norske mattradisjoner med et moderne kjøkken.

– Våre helter er de lokale bøndene, fiskerne og ysteriene. Fra de får vi de aller beste råvarene sesongen har å by på. På menyen har vi blant annet nevamat – retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B Manager Arne Marius Berg.

Fire nye Ferda-restauranter åpner her:
Thon Hotel Storo
Thon Hotel Alta
Thon Hotel Kirkenes
Thon Hotel Bergen Airport

Brasserie Ferda åpner 6. september på Thon Hotel Storo, de tre andre restaurantene åpner fortløpende høsten 2018.

 

About hkp