THON HOTELS SATSER 1,3 MILLIARDER PÅ NYTT INTERIØR

7-thon-hotels-1448087a-b6a4-4fa2-920a-8ea7f51a6ec6-originalThon Hotels bruker mer enn 1,3 milliarder kroner på oppussing. Idéen er å møte kundenes ønske om å bo på hotell som gir det lille ekstra når det gjelder design.

Det er interiørarkitekt Trond Ramsøskar som, sammen med designansvarlig Sissel Berdal Haga i Olav Thon Gruppen, står bak oppussingen. – Vi ønsker at Thon Hotels skal fremstå med moderne, glade og elegante hoteller hvor folk umiddelbart trives. Hotellrom, lobbyer, barer, restauranter og konferanserom er blitt pusset opp. Vårt største oppussingsprosjekt er uten tvil Olav Thons stjernehotell Bristol. Der er rom og suiter, lobby og festsaler, konferanserom og kurs- og konferanseavdeling fornyet. Hotellet er fornyet og modernisert i uttrykket, men den ærverdige Bristol-følelsen er allikevel beholdt, sier Trond Ramsøskar.

– Vi legger vekt på hver eneste detalj. Både fellesarealer og gjesterom skal være gjennomdesignet med god planløsning, riktig materialbruk og friske farver. Jeg er ikke i tvil om at farver skaper glede. Gjester skal stråle opp når de opplever Thon Hotels nye design, sier Sissel Berdal Haga. – Vi har fått meget positiv tilbakemelding på oppussingen av hotellene våre. Gjestene er stadig mer opptatt av design og atmosfære på sine reiser. Vi ønsker å gi gjestene våre en helt spesiell og hyggelig opplevelse når de bor på et Thon-hotell, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Bilde:

Interiørarkitekt Trond Ramsøskar og designansvarlig Sissel Berdal Haga i Olav Thon Gruppen, står bak oppussingen.

About hkp