TOPPMØTER PÅ PLAZA

I 33. etasje, 110 meter over bakken, tilbyr Radisson Blu Plaza Hotel nå noen av Norges mest eksklusive møtelokaler. Hele etasjen er totalrenovert med noe av det beste som finnes innen tekniske fasiliteter og møteromsstandard.
Plaza Panorama, som konferanselokalitetene i 33. etasje heter, har Norges høyest beliggende og mest eksklusive møterom.  Det er SIAS Contract og deres anerkjente interiørarkitekt Rakel Johnson, som har styrt prosessen. Hele etasjen er gjort lysere og mer moderne med lettere farver som går i grånyanser. Nye funksjonelle møbler, trådløst nett med god kapasitet.
– Våre nye, helt unike møtelokaler, har i tillegg en egen personlig servicestab som betjener resepsjonen utenfor møterommene. Hele etasjen har selvsagt også topp moderne tekniske hjelpemidler og AV-utstyr. De 100 gjestene vi har kapasitet til å betjene, skal få det beste, også innen konferansemat. Det vil alltid være mulig å nyte vårt nye matkonsept, ”Brain Food”, som tilfører møte- og konferansegjestene overskudd, sier Tarje Hellebust, General Manager & Regional Director i Rezidor.
Totalt er det seks møterom med unik beliggenhet og spektakulær utsikt, der enkelte også kan deles opp i mindre deler. I tillegg til å være utmerkede til både små og mellomstore konferanser, passer lokalene også ypperlig til eksklusive banketter og mottagelser. Utsikten til Operaen, fjorden, Holmenkollen og Oslo sentrum utgjør et spektakulært bakteppet fra 110 meters høyde.

Billedtekst forside:
General Manager & Regional Director Terje Hellebust i ferd med å inspisere de nye møterommene – fra utsiden!

 

 

About hkp