TRYSILS TOPPBAR

2 Bransjenytt TrysilI:C Blu Sky & PianobarRadisson Blu Resort Trysil, er ikke bare Trysils eneste skybar – den er også den eneste i sitt slag i samtlige norske skiparadis. Stikkord er silkemyke pianotoner, utsøkt sushi, perfekte drinker og topp service. Alt servert på sølvfat.

– Vi ville gjøre noe helt nytt, og dette var noe Trysil-publikummet virkelig trengte. Hva er vel mer naturlig enn å løfte hodet og tenke ”Music in the sky” når du skal designe en skybar, smiler hotelldirektør på Radisson Blu Resort Trysil, Kjell Erik Nordahl.

I:C Blu Sky & Pianobarer er plassert i 8 etasje på Radisson Blu Resort Trysil, og byr på magisk utsikt over fjellene. Men det er innendørs det skjer. Den største nyheten og forandringen i baren fra tidligere, er levende musikk – presentert av noen Skandinavias dyktigste pianister, som på formidabelt vis løfter stemningen med kjente poplåter.

Interiørdesignet i I:C Blu Sky & Pianobar står i sterk kontrast til de bitende kuldegradene utenfor hotellet. Lyssettingen i lokalet skifter fra varmt oransje til isblått, og den langstrakte baren, lun knitring fra en åpen peis og behagelige sofagrupper, danner en gylden setting rundt mat- og drikkekonseptet.

Sushimenyen kompletteres elegant av japansk sake og thailandsk øl. I tillegg har I:C Blu Sky & Pianobar som målsetning å tilby Trysils beste utvalg av klassiske drinker, coctails og champagne. Alt servert av håndplukkede bartendere fra hele Skandinavia, som kan faget til fingerspissene.

– Ambisjonene er store. Målet vårt er at du skal ha en helt rå dag i bakken, men at du ikke har kjent pulsen på Trysil før du har vært innom I:C Blu Sky & Pianobar, sier hotelldirektør Kjell Erik Nordahl.

 

 

About hkp