VALDRES FØRST UTE MED TURApp

Valdres Natur- og Kulturpark og Valdres Destinasjon har de siste seks månedene samarbeidet med selskapet TurApp AS, som eies av gründerne Magne Grihamar, Erlend Eggen og Eirik Høyme Rogn. De har utviklet et konsept for digital formidling av turmål og friluftsaktiviteter.
14. juni slippes den første utgave av mobilapplikasjonen og nettløsningen for Valdres.

TurApp Valdres inneholder i oppstarten 50 flotte fjellturer, vandreturer, sykkelturer, fiskeplasser og padleturer. Alle turmål og aktiviteter som blir presentert er å finne i de seks valdreskommunene.
Naturen i Valdres er spesiell i den forstand at den er svært variert. Her finnes turer for liten og stor, fra lette nærstier tilgjengelig med barnevogn, til de høyeste topper på over 2000 meter.
Du finner turene på  www.turapp.no/valdres  –  www.valdres.no/tur

I første omgang vil TurApp Valdres være tilgjengelig for Iphone via App Store (søk på: «turapp valdres»). Løsninger for andre smarttelefoner er under planlegging, og vil bli lansert senere.

– Vi ser på dette som god markedsføring for valdresregionen og utviklerne har hatt stort fokus på brukervennlighet, gode kart- og GPS-løsninger, og ikke minst profesjonelle fjellbilder fra Glittertind Forlag, sier Merete Hovi, daglig leder i Valdres Destinasjon.

About hkp